Hlavní obsah

Filmové premiéry: Král Artuš: Legenda o meči, Pád, Lady Macbeth, Poslední rodina a další

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Král Artuš: Legenda o meči vypráví klasický příběh formou akční fantasy. Dobrodružný i romantický je film Pád. Na zdánlivě poklidný anglický venkov roku 1865 zavede diváky Lady Macbeth. Poslední rodina vychází ze skutečného příběhu rodiny polského malíře. Po úspěšných filmech Rozchod Nadera a Simin a Minulost natočil íránský režisér Asghar Farhadi novinku Klient. Monica Bellucciová hraje hlavní roli ve filmu Na mléčné dráze.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Král Artuš: Legenda o meči

Trailer k filmu Král Artuš: Legenda o meči

Když je zavražděn otec malého Artuše, zmocní se koruny jeho strýc Vortigern. Artuš, oloupený o následnické právo, netuší, kdo ve skutečnosti je, vyrůstá v tvrdém prostředí městských uliček. Když se mu ale podaří vytáhnout meč z kamene, musí vzít na vědomí svůj skutečný původ.

Král Artuš: Legenda o meči, Velká Británie/ Austrálie/ USA 2017, akční fantasy, 126 min., režie: Guy Ritchie, hrají: Charlie Hunnam, Jude Law, Àstrid Bergès-Frisbey, Eric Bana a další.

Pád

Trailer k filmu Pád

Luce je obviněna ze žhářství, během něhož zemřel mladý chlapec. Je poslána do internátní školy pro problémové mladistvé, kde potkává záhadného a odtažitého Daniela, který se jí ale až podezřele vyhýbá. Luce se snaží zjistit jeho tajemství stůj co stůj i proto, že jí na něm připadá něco velmi povědomého...

Pád, USA/ Maďarsko 2016, thriller, 91 min, režie: Scott Hicks, hrají: Addison Timlin, Jeremy Irvine, Harrison Gilbertson, Scout Taylor-Compton.

Lady Macbeth

Trailer k filmu Lady Macbeth

Katherine je provdána, svatební noc však zůstane nenaplněna, Alexander novomanželce neudělá žádný fyzický návrh. Navíc musí záhy na několik týdnů odcestovat a jeho otec zase odjíždí do Londýna. Osamělá Katherine při jednom ze zakázaných výletů narazí na hezkého, silného a drsného nádeníka Sebastiana. Chvíle neodvratných střetů a výsledných tragédií se blíží

Lady Macbeth, Velká Británie 2016, drama, 89 min. režie: William Oldroyd, hrají: Florence Pughová, Christopher Fairbank, Bill Fellows a další.

Poslední rodina

Trailer k filmu Poslední rodina

Píše se rok, m 1977, malíř Zdzisław Beksiński žije pouze se svou rodinou. Navzdory socialistické šedi je jeho vnitřní svět plný surreálních vizí a perverzních fantazií. Život rodiny se točí kolem neurotického syna Tomka, jemuž boj s vnitřními démony znemožňuje normálně žít, navzdory tomu se však stává průkopníkem západní popkultury v Polsku.

Poslední rodina, Polsko 2016, životopisné drama, 124 min., režie: Jan P. Matuszynski, hrají: Dawid Ogrodnik, Andrzej Seweryn, Aleksandra Konieczna, Andrzej Chyra.

Klient

Trailer k filmu Klient

Mladý manželský herecký pár Emad a Rana právě zkouší Smrt obchodního cestujícího, když jsou vlivem okolností nuceni hledat nové bydlení. Nastěhují se do nového bytu, ale netuší, že skrývá děsivé tajemství, které v něm zanechala předchozí nájemkyně...

Klient, Írán/ Francie 2016, drama, 125 min. režie: Asghar Farhadi, hrají: Shahab Hosseini, Taraneh Alidoosti, Bábak Karímí, Mina Sadati.

Na mléčné dráze

Trailer k filmu Na mléčné dráze

Kosťa vozí uprostřed válečné zóny mléko na oslu. Při jedné ze zastávek se seznámí s okouzlující ženou, která se ukrývá uprostřed země nikoho před svým zlověstným nápadníkem. Stačí chvilka a oba k sobě zahoří téměř pohádkovou náklonností.

Na mléčné dráze, Srbsko/ Velká Británie/ USA 2016, drama, 125 min., režie: Emir Kusturica, hrají: Emir Kusturica, Monica Bellucciová, Sergej Trifunović, Zoran Cvijanovic.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám