Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: V čele zůstává Mimi šéf, Hřebejk ho nepřekonal

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani premiéra Zahradnictví slavného režiséra Jana Hřebejka nepohnula s žebříčkem návštěvnosti kin. Animovaný Mimi šéf se drží první příčky.

Foto: Miroslav Kučera

Gabriela Míčová, Aňa Geislerová a Klára Melíšková ve filmu Zahradnictví: Rodinný přítel

Článek

Americký animovaný film Mimi šéf je o batoleti s mozkem byznysmena. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč děti prohrávají na „trhu rodičovské lásky”. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a. s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté roztomilé mazlíčky.

Zahradnictví s podtitulem Rodinný přítel je prvním dílem z připravované retro trilogie Jana Hřebejka podle scénáře Petra Jarchovského. Jde o vleklé melodrama z válečných let, které nezaujalo ani kritiku, ani masy diváků.

Foto: Bioscop

Špunti na vodě

Třetí místo náleží komedii Špunti na vodě o tom, co se stane, když se tři tátové nehodlají vzdát svého plánu na pánskou jízdu a rozhodnou se sjet Sázavu se sedmi dětmi – manželkám a nástrahám navzdory. Natočil ji režisér Jiří Chlumský a obsadil herce jako Jiří Langmajer, Hynek Čermák, Pavel Liška, Tatiana Vilhelmová, Anna Polívková a Jana Kvantiková.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Mimi šéf40 217
2.18.Zahradnictví: Rodinný přítel36 243
3.3.Špunti na vodě25 044
4.4.Šmoulové: Zapomenutá vesnice18 791
5.4.Rychle a zběsile 817 449
6.-The Circle10 473
7.122.Uteč9 203
8.5.Kráska a zvíře7 070
9.7.Loupež ve velkém stylu4 603
10.8.Ztracené město Z3 214
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám