Hlavní obsah

Besson nabídl ukázku z fantaskního Valeriana

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Režisér Luc Besson, který má na kontě filmy jako Leon a Pátý element, představil trailer k filmové adaptaci známého komiksu o Valerianovi.

Trailer k filmu Valerian a město tisíce planetVideo: Bioscop

 
Článek

Bessonova komiksová fantazie patří k z nejdražším projektům francouzské kinematografie. Do hlavních rolí obsadil herce, jako jsou Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen, Rihanna, Kris Wu, Ruther Hauer, John Goodman a Ethan Hawke.

Příběh se odehrává v roce 2740. Valerian a Laureline jsou zvláštní agenti, které vláda pověřila úkolem udržovat ve vesmíru pořádek. Vydají se do města Alfa, což je stále se rozšiřující metropole složená z tisíců různých národů ze všech koutů Galaxie. Na město útočí neznámý nepřítel a Valerian s Laureline svádí boj s časem, aby ho zastavili.

Na množství efektů ve filmu Valerian a město tisíce planet se podílely firmy VFX Giants Weta, IL a Rodeo FX, které mají zkušenosti z práce na Avatarovi, Pánu prstenů nebo Avengers: Age of Ultron.

Reklama

Výběr článků

Načítám