Hlavní obsah

Nová alba: Take That, Circa Waves i Kapitán Demo

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novinka slavného britského boybandu Take That je hlavním tahákem mezi čerstvými alby v těchto dnech. Za zmínku stojí i druhé album indierockových Circa Waves či další deska vtipného Kapitána Dema.

Článek

Take That: Wonderland

Foto: Polydor

Nová alba

Osmé studiové album britského boybandu Take That nabízí vcelku vyspělé popové písničky, které hledají silné melodické linky a stavějí na hlasové spolupráci všech zpívajících členů formace.

Circa Waves: Different Creatures

Foto: Universal Music

Nová alba

Druhé album britské kapely, která vznikla v roce 2013 v Liverpoolu. Hledá na něm neomšelý zvuk, přičemž se pohybuje ve svobodné oblasti indie rocku. Na desce je jedenáct nových písniček.

Cermaque: Neboj

Foto: Indies Happy Trails

Nová alba

Básník, režisér a písničkář Jakub Čermák, vystupující jako Cermaque, nahrál s přáteli svou osmou desku s názvem Neboj. Písně na albu reagují na společenský vývoj v Čechách i ve světě v posledních letech.

Kapitán Demo: Bez klobouku Boss

Foto: Indies MG

Nová alba

Po úspěchu předešlého alba Okamžitě odejdi do svého pokoje…, které vyneslo Kapitánu Demovi andělskou nominaci na album roku v kategorii hip hop, přichází jeho nástupce Bez klobouku Boss. I na něm jsou chytlavé skladby, v nichž se mísí několik hudebních vlivů.

Jan Hrubý: Příběhy v čase

Foto: Indies Happy Trails

Nová alba

Nové album houslisty a skladatele Jana Hrubého je i není kompilací dříve vydaného materiálu. Autor se vrátil k některým svým starším albům, vybral z nich silné a nosné melodie a postavil je do nového kontextu.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám