Hlavní obsah

Nekorektní kabaret Ovčáček čtveráček míří do kin

Právo, Aleš Fuksa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do čtyř desítek kin bude 7. února v 17:15 Městské divadlo Zlín vysílat přímý satelitní přenos z derniéry nekorektního kabaretu Ovčáček čtveráček. Derniéra inscenace se uskuteční v Praze v Divadle za plotem v areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice. O jeden den dříve uvede divadlo ve stejných prostorách dvě reprízy. V prosinci byla derniéra vyprodána za osm minut od zahájení prodeje.

Foto: Aleš Fuksa, Právo

Marek Příkazký jako Jiří Ovčáček v nekorektním kabaretu Ovčáček čtveráček

Článek

„Zlínské divadlo muselo z časových a organizačních důvodů odmítnout nabídky na hostování s Ovčáčkem čtveráčkem v desítkách českých měst. Přímý satelitní přenos do kin tak zůstává ideálním způsobem, jak toto žádané představení zpřístupnit co nejširšímu publiku v celé České republice,“ vysvětlil ředitel divadla a režisér úspěšné hry Petr Michálek.

Režiséra inspiroval až absurdní sled událostí okolo udělování státních vyznamenání loni na podzim. Samotná hra vznikla za jeden týden.

Seznam kin, kde bude Ovčáček čtveráček promítán, je uveden na webu www.divadlozlin.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám