Hlavní obsah

Nová alba: David Deyl, Iva Bittová či Rytmus

Právo, Jaroslav Špulák

V posledním předvánočním týdnu upozorňujeme na zajímavá alba od Davida Deyla, které nese vánoční písně, Ivy Bittové nebo slovenského rappera Rytmuse. Pozoruhodná je i novinka americké zpěvačky LP.

Článek

David Deyl: Moje Vánoce

Foto: archív D. Deyla

Nová alba

Na svém čtvrtém albu pracoval zpěvák a skladatel David Deyl dva roky. Se Severočeskou filharmonií Teplice natočil několik vybraných světových vánočních písniček s českými texty. Vše je natočené naživo v duchu classical crossoveru, stylu, v němž se Deyl zdatně pohybuje.

Iva Bittová & Čikori: At Home

Foto: Indies Records

Nová alba

Devět autorských skladeb na novém albu Ivy Bittové a skupiny Čikori navazuje na legendární dvojalbum Bílé Inferno z roku 1997, a to nejen obsazením či poetikou, ale i písňovou formou a zvukem.

Rytmus: Krstný otec

Foto: archív Rytmuse

Nová alba

Slovenský rapper Rytmus na svém novém albu reflektuje události, které se v jeho životě staly za poslední roky. Ve srovnání s předchozími jeho deskami je hudebně pestřejší a dospělejší.

Album vznikalo dva roky a nahrávali ho ve dvou studiích. Je na něm několik hostů.

LP: Lost On You

Foto: Universal Music

Nová alba

Americká poprocková zpěvačka a skladatelka, která si říká LP, vydává své čtvrté album. Laura Pergolizzi, jak se ve skutečnosti jmenuje, je na scéně patnáct let. Její skladby jsou velmi emotivní a zazpívané s obrovským drajvem.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám