Hlavní obsah

Ve StarDance skončila herečka Leichtová

Z taneční soutěže České televize StarDance...aneb když hvězdy tančí vypadla herečka Kristýna Leichtová. V sobotu se vůbec poprvé v soutěži tančilo jen na rockovou hudbu. Některé páry tančily cha-chu, jiné jive. V soutěži ještě zůstává šest dvojic.

Foto: Právo

Kristýna Leichtová a tanečník Václav Masaryk

Článek

Leichtová zahájila cha-chu na You Shook Me All Night Long od AC/DC stylově tancem u tyče. „Máme ji půjčenou z kanceláře generálního ředitele (ČT),“ vtipkoval moderátor Marek Eben.

Hodnocení od poroty nebylo špatné. „Mně se to velmi líbilo - nášlapy přesné, rytmika přesná,“ chválil tanec Chlopčík.

Sobotní večer však začínal bývalý alpský lyžař Ondřej Bank s Evou Krejčířovou na Satisfaction od Rolling Stones. „Poprvé jsi ukázal trochu rebela v sobě, byla to show,“ kvitoval nejprve porotce Jan Révai. Pak ale dodal: „Té cha-chi tam bylo pomálu“.

Kolegové dali Révaiovi za pravdu. „Té cha-chi tam moc nebylo. Spíše to místy bylo jako nějaký slovenský dupák,“ komentovala Tatiana Drexler a Zdeněk Chlopčík připojil, že Bank tančil i mimo rytmus.

Svižný jive na Paranoid od Black Sabbath tančila zpěvačka Anna K s Markem Hrstkou. „Strhující vystoupení,“ chválila je Drexler. Další porotce Radek Balaš zase ocenil příběh s pointou o rockovém zpěvákovi a jeho fanynce, která mu nakonec vezme mikrofon.

Rychlý byl také jive herce Zdeňka Piškuly na skladbu American Idiot od Green Day. „Jsem fascinován. Moc se mi to líbilo,“ hodnotil Balaš. Zdeněk Chlopčík byl také spokojený, i když si povšiml některých pomalých kroků. Pár si u poroty vysloužil tři devítky a celkových 34 bodů.

Čtyři desítky pro Plodkovou s Padevětem

To, že se dohromady nevylučuje Smoke On The Water od Deep Purple s cha-chou, dokázali herečka Jana Plodková se svým tanečním partnerem Michalem Padevětem. „Mě to úplně vzalo. Choreografie, technika, skutečně první pravý tanec, opravdu úžasné,“ chválila vystoupení Drexler. Porotě se tanec líbil ze všech nejvíc a zvedla samé desítky.

Herec Roman Zach tančil s Andreou Třeštikovou jive na My Generation od The Who. Podle Tatiany Drexler vystoupení poznamenala Zachova chyba hned na začátku. „Chyběla tomu energie,“ napomínal herce Chlopčík.

Kuchař Emanuele Ridi s Lucií Hunčárovou zakončili večer cha-chou na Fox On The Run od The Sweet. „Byl tam rytmus, byla tam energie. Ale prosím tě, v cha-che se chodí na patu, propínají se kolena, tak proč to neděláš?“ zoufal si Chlopčík.

„Vy jste dělal všechno to, co chlap nemá dělat, když tančí cha-chu, ale strašně nás bavíte,“ vyvážila svou kritiku porotkyně Drexler.

Bodové hodnocení poroty
Ondřej Bank & Eva Krejčířová17
Anna K & Marek Hrstka30
Kristýna Leichtová & Václav Masaryk25
Zdeněk Piškula & Veronika Lálová34
Jana Plodková & Michal Padevět40
Roman Zach & Andrea Třeštiková28
Emanuele Ridi & Lucie Hunčárová20

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám