Hlavní obsah

Slza v Praze pokřtila svou fotoknihu

Právo, kul

Skupina Slza pokřtila ve středu 2. listopadu v pražském Bontonlandu fotoknihu nazvanou Slza v obrazech. Vyšla 6. října a přibližuje kapelu prostřednictvím snímků Jindřicha Kodíčka.

Foto: Lucie Levá

Slza při křtu knihy. Zleva fotograf Jindřich Kodíček, Petr Lexa a Lukáš Bundil.

Článek

„Myslím, že se nám perfektně podařilo skloubit jak výtvarnou stránku, tak tu obsahovou a výsledkem je unikátní kniha. Jsem přesvědčen, že svým čtenářům přinese velkou radost,“ řekl na křtu fotograf Kodíček..

Na křest a akustický minikoncert dorazily do Bontonlandu na Václavském náměstí asi dvě stovky lidí. Součástí neformálního setkání s fanoušky byla také autogramiáda.

Foto: Universal Music, Jindřich Kodíček

Jeden ze snímků Jindřicha Kodíčka v knize Slza v obrazech.

„Moc jsme se chtěli potkat s fanoušky i v městech, kde během podzimu nekoncertujeme v rámci Katarze Tour 2016. Autogramiády k naší nové fotoknize jsou ideální příležitostí a moc se těšíme, že konec roku strávíme právě s našimi fanoušky,“ vysvětluje kytarista Lukáš Bundil.

Další autogramiády kapely se uskuteční 7. listopadu v Českých Budějovicích, 15. listopadu v Olomouci, 16. listopadu ve Zlíně, 21. listopadu v Hradci Králové a 29. listopadu v Ostravě.

Zpěvák Petr Lexa dodává: „Autogramiády začnou akustickým minikoncertem, po kterém se budeme věnovat každému, a budeme na nich, tradičně, do posledního fanouška.“

Vedle autogramiád k fotoknize kapelu čeká šest koncertů v rámci Katarze Tour 2016, které jsou téměř všude vyprodané.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Katarze Tour 2016

 4. 11. Jindřichův Hradec - KC Jitka

 5. 11. Vamberk - Městský Klub Sokolovna

 9. 11. Plzeň - Kulturní dům Peklo

11. 11. Děčín - Společenský dům Střelnice

12. 11. Liberec - Dům kultury

25. 11. Zábřeh - Kulturní dům Zábřeh

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám