Hlavní obsah

Čtvrtníčkovi ve filmu Anděl Páně 2. Anička překonala tátu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové video zve do zákulisí příprav volného pokračování filmu Anděl Páně 2. Před kamerou se objevila řada starých známých postav v čele s andělem a čertem v podání Ivana Trojana a Jiřího Dvořáka. Poprvé si v Andělu Páně 2 zahrála Anička Čtvrtníčková. Potkala se se svým tatínkem Petrem, který hraje svatého Petra.

Ukázka z filmu Anděl Páně 2Video: Falcon

 
Článek

„Anička má podstatně větší roli než já. Někteří rodiče by to nesli možná nelibě, ale já jsem velmi tolerantní otec, takže Anča si dvakrát oběhla barák a bylo to srovnaný,” usmívá se Petr Čtvrtníček.

Foto: MFP ČT

Anna Čtvrtníčková ve filmu Anděl Páně 2

„Byla to zatím moje největší role a doufám, že to bude dobrý,“ přeje si Anička Čtvrtníčková.

Její maminku hraje Vica Kerekes, která přiznává, že když dostala nabídku na roli v této pohádce, vůbec netušila, o co jde. „Až potom jsem zjistila, že možnost hrát v Andělu Páně je to nejvíc, protože každý, komu jsem to řekla, měl hned lesk v očích a wow, no to je něco!“

Ve filmu Anděl Páně 2 uvidíme dále Pavla Lišku, Stanislava Majera a Marka Taclíka, Bolka Polívku, Mariána Labudu a samozřejmě Jiřího Bartošku v roli Boha. V hvězdném nebi se sejde hvězdná sestava – Klára Issová, Lucie Bílá, Gabriela Osvaldová, Martin Huba, Jiřina Bohdalová nebo Veronika Žilková.

Do kin by měl Anděl Páně 2 vstoupit v adventním čase, 1. prosince 2016.

Reklama

Výběr článků

Načítám