Hlavní obsah

Skupina Debustrol pokřtí album Válka

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 27. října pokřtí mladoboleslavská thrashmetalová skupina Debustrol v pražském Paláci Akropolis své album Válka. Je to její nová studiová deska po sedmi letech.

Foto: archív kapely

Kapela Debustrol pokřtí nové album.

Článek

„Na koncert jsme si jako hosty pozvali spřátelené kapely Hypnos a Malignant Tumour. Kmotrem našeho alba bude Vlasta Henych,“ řekl Novinkám.cz zpěvák a kytarista Debustrolu Kolinss. Dodal, že nové album se bude na koncertě premiérově prodávat a kapela vůbec poprvé zahraje i skladby z něho.

Foto: archív kapely

Obal alba Válka.

„Album Válka nám dalo opravdu hodně práce,“ přiznává Kolinss. „Připravovali jsme ho poslední dva roky. Texty na něm jsou protiválečné, jsou ale například i o sériových vrazích, jak je to ostatně u Debustrolu zvykem. Jsme apolitická kapela a zpíváme si, o čem chceme.“

V Paláci Akropolis se ve čtvrtek začne už v 18.30 hodin. Nejprve vystoupí skupina Hypnos, v 19.30 hodin se představí Malignant Tumour a ve 20.30 hod. Debustrol.

Reklama

Výběr článků

Načítám