Hlavní obsah

Harmcore Jazz Band pokřtí CD Something Stupid

Právo, rh

Kapela Harmcore Jazz Band pokřtí v neděli 9. října od 19 hodin své nové CD z názvem Something Stupid v multikulturním prostoru Royal na pražských Vinohradech. Mezi hosty bude i čerstvý jubilant Jiří Suchý.

Foto: archiv HJB

Kapela Harmcore Jazz Band v plné polní

Článek

CD obsahuje hity z doby 30. a 40. let, které kapela interpretuje s velkou chutí a zvukovou autentičností.

„Tato hudba stále bezvýhradně uchvacuje a uzurpuje pozornost jak odborného, tak laického auditoria. Lze ji užívat v jakémkoli věku a v libovolném množství, v každé roční době, v depresi či k okamžitému umocnění prožitků. Je vhodná k navození mondénní atmosféry, jejímu zahuštění i uvolnění. Díky vysokému obsahu tanečních rytmů a fajnových melodií má blahodárný vliv na bolesti hlavy, nohou, pánve a trupu, stejně jako na duševní problémy každodenního typu,“ říká kapelník, muzikolog, pedagog, historik a muzikant Václav Harmáček.

Orchestr mladých hudebníků působící pod hlavičkou pražského Gymnázia Jana Keplera je sympatickým sdružením výborných muzikantů.

Během letošních prázdnin se Harmcore Jazz Band po třech letech opět úspěšně zúčastnil jednoho z předních a renomovaných světových hudebních festivalů – ve švýcarském Montreux.

Reklama

Výběr článků

Načítám