Hlavní obsah

Marpo svou jarní show vylepší a předvede ji ve Foru Karlín

Právo, kul, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český raper Marpo vstoupil na jaře letošního roku do hudební historie. Se svým Troublegangem vyprodal 22. dubna pražskou Malou sportovní halu, což se ještě žádnému českému hiphopovému uskupení či interpretovi nepovedlo. Při té příležitosti pokřtil nové album.

Foto: archiv Marpa

Marpo má svou druhou základnu na Floridě.

Článek

Ohlasy na tehdejší koncert byly velice pozitivní až nadšené, a tak se Marpo a jeho tým rozhodli celou show zopakovat. Přesně za půl roku. Další vystoupení nazvané Lone Survivor proběhne 22. října ve Foru Karlín v Praze a dvě třetiny vstupenek na ně už jsou prý vyprodané.

„Je neskutečné, že už je prodáno tolik lístků. Říkal jsem si, že pokud to znovu vyprodáme, je čas mířit výš,“ řekl Marpo, jenž pro svou druhou show přichystal několik vylepšení.

Bude na ní prý asi o dva metry vyšší led stěna, pódium se zvětší o šest metrů a chystají se i nové kulisy i projekce.

Nedávno se Marpo vrátil z Floridy, kde má svou sezónní základnu. Nabíral tam síly před nabitým podzimním programem. „Byla to dovolená, potřeboval jsem vypnout. Zahodil jsem telefon, rodinu nechal doma a spal jsem dvanáct hodin denně. Jsem tak na další roky nabitý,” konstatuje Marpo.

Kromě koncertu aktuálně připravuje nový singl i klip.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám