Hlavní obsah

V Hard Rock Cafe připomenou Freddieho Mercuryho

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hard Rock Cafe Praha se tradičně zúčastní celosvětové akce Freddie For A Day. Ta se odehraje už pošesté v den narozenin Freddieho Mercuryho, v pondělí 5. září.

Foto: ČTK

Zpěvák Freddie Mercury je stále nesmírně populární.

Článek

Má za úkol vybrat prostředky pro nadaci Mercury Phoenix Trust, založenou několika členy kapely Queen, na boj s AIDS a HIV. V rámci akce vystoupí revivalová kapela Queenie, jejíž desky budou během večera zdarma rozdávány fanouškům.

Hard Rock Cafe v Praze připravilo na počest výročí narozenin Freddieho Mercuryho atraktivní program. V rámci večera vystoupí zmíněná formace Queenie, takže fanoušci Queen budou moci zavzpomínat na svou oblíbenou kapelu. Díky spolupráci s Universal Music se budou celý večer těm největším fanouškům rozdávat CD, DVD a vinyly Queen.

To vše za dobrovolné vstupné, z něhož výtěžek půjde na Mercury Phoenix Trust. Fanoušci by se prý neměli ostýchat přijít v kostýmu nebo s kníry podle vzoru Queen a frontmana Mercuryho.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám