Hlavní obsah

Marice Gombitové chybělo její publikum

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenská zpěvačka Marika Gombitová, která je připoutána na invalidní vozík, se vrací na pódia. Na svých internetových stránkách se zpěvačka svěřila s tím, co ji přimělo se na hudební scénu vrátit.

Foto: ČTK

Marika Gombitová se svým kamarádem a kolegou Mero Žbirkou.

Článek

„Velice mi chybělo to, čemu se tak pěkně říká mé publikum. Jsem velmi šťastná, že bylo tak věrné, neopustilo mě, neustále mi dávalo najevo, že je se mnou, zkrátka odtud jsem čerpala sílu, energii a odvahu vrátit se. Velmi mu za to děkuju,“ řekla devětapadesátiletá umělkyně v textu, pod kterým je na jejích stránkách jako zdroj označen deník Nový čas.

Období, kdy rodačka z Turan nad Ondavou nevystupovala, prý pro ni bylo náročné zejména proto, že jí chybělo rodinné a pracovní zázemí. „Měla jsem co dělat, abych přežila z jednoho dne na druhý. Byla to velmi smutná etapa mého života,“ konstatovala.

Jak ale tvrdí, skončilo se to před pěti lety, když jí přítelkyně Eva Kožejová a Andrea Pakesová pomohly zařadit se do normálního života.

„Mám vytvořené pozitivní rodinné prostředí, konečně jsem začala mít pocit domova, kolem mě je okruh lidí, kterým na mně záleží jako na člověku, bez ohledu na to, jestli pracuju, nebo ne,“ vysvětlila. „Vytvořil se kolem mě skvělý pracovní tým lidí, kteří jsou nadšeni, pozitivní, optimističtí. Jsme skvělá parta a to mě pohání dál,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám