Hlavní obsah

Modrava, Ordinace, MasterChef. Nova revoluci nechystá

Novinky, Stanislav Dvořák

Pokračování seriálů, na které si už typičtí nováčtí diváci zvykli, show o vaření a k tomu pořad Tvoje tvář má známý hlas. Taková je zhruba nabídka skupiny Nova na letošní podzim.

Foto: Nova

Policie Modrava

Článek

V pondělí a středu večer budou diváci Novy vařit s MasterChefem Česko, zatímco show Tvoje tvář má známý hlas se posunula na neděli. Budou v ní účinkovat Miroslav Etzler, Ivana Jirešová nebo Marta Jandová, Markéta Procházková, Roman Vojtek a další. V porotě zasednou Iva Pazderková, Jakub Kohák a Janek Ledecký.

Pořad Celebrity Game Night, který je upravenou verzí amerického originálu, se bude vysílat v pondělí a čtvrtek později večer. Soutěží v něm o peníze běžní lidé z ulice s celebritami.

Eveegreenem Novy zůstává soutěžní pořad Chcete být milionářem.

Pokračují také zavedené seriály Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 nebo Policie Modrava se Soňou Norisovou v hlavní roli.

Robinsonův ostrov je nová reality show, která se teprve točí na exotickém ostrově. Soutěžící tam musí přežít měsíc a půl. Na podzim se však pořad, který programová ředitelka Novy Alex Ruzek označila za „největší reality show na  světě“, ještě na obrazovky nedostane.

Kanál Nova Sport se bude podrobně věnovat olympijskému klání v Brazílii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám