Hlavní obsah

Pohoda s PJ Harvey, Sigur Rós i Prodigy

Novinky, Stanislav Dvořák

Známý slovenský festival Pohoda proběhne 7. až 9. července v Trenčíně. Velká multižánrová podívaná nabídne nejen řadu světových hvězd.

Foto: Petr Hloušek, Právo

PJ Harvey

Článek

The Prodigy, Roisín Murphy, PJ Harvey, James Blake, DJ Shadow, Parov Stelar, Gogol Bordello, Nina Kraviz nebo The Vaccines jsou jen některá jména z bohatého programu.

Českých a slovenských interpretů bude také dostatek - Jana Kirschner, David Koller, Milan Lasica & Bratislava Hot Serenaders, The Tap Tap, Billy Barman, RozpoR, Saténové ruky, Núkú, Rafo & Pure, Max Bazowski, Bulp, Landless, The Ills či Katarzia.

Foto: Smart Communication

The Prodigy

Pořadatelé slibují i bohatou nabídku jídla od typicky slovenských pochutin až po veganské menu, kavárny, čajovny a relaxační zónu s vodním rozprašovačem. Bude možnost vyzkoušet si různé atypické pohybové aktivity, projet se na kolečkových bruslích nebo navštívit stánky neziskových organizací a besedy.

„Nejpádnějším důvodem, proč na Pohodu vyjet, ale zůstává prostý fakt, že jde o jeden z největších a také dramaturgicky nejzajímavějších evropských festivalů. Ostatně jistě ne náhodou zařadil Pohodu prestižní americký časopis Business Insider mezi sedm nejlepších světových festivalů vedle Lollapaloozy, Sonaru, Roskilde nebo Montreux Jazz Festivalu,“ vzkazují organizátoři Pohody.

Cena vstupenek je 99 €. Společná vstupenka na Rock for People a Pohodu je za 3800 Kč / 140 €. Další jména interpretů i jiné potřebné informace jsou zveřejněny na www.pohodafestival.sk.

Reklama

Výběr článků

Načítám