Hlavní obsah

Krotitel duchů Aykroyd tvrdí, že nový film je lepší než originál

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S odvážným tvrzením přišel Dan Aykroyd, který hrál v původním filmu Krotitelé duchů. Myslí si, že aktuální remake je ještě lepší.

Foto: Profimedia.cz

Dan Aykroyd

Článek

Dan Aykroyd v prvním filmu z roku 1984 nejen hrál, ale částečně ho i napsal, je to tedy jeho srdeční záležitost. Fanoušci prý novinku budou milovat.

„Nehledě na brilantní výkony hereček i herců, je v tom víc humorných a strašidelných scén než v těch prvních dvou filmech. Plus v tom hraje Bill Murray,“ přesvědčuje Aykroyd.

Foto: Falcon

Kristen Wiigová ve filmu Krotitelé duchů

Začátkem května se strhla na internetu ostrá diskuze o tomto filmu. Trailer Krotitelů duchů, kde původní hrdiny nahradily nové ženské postavy, nasbíral na internetu extrémní množství negativních hodnocení. Stal se nejneoblíbenějším v dějinách YouTube (610 000 negativních reakcí a 214 000 pozitivních). Horší reakce už vyvolal pouze videoklip Justina Biebera Baby. Nadšené výroky Dana Aykroyda jsou poněkud podezřelé, protože je pod remakem sám podepsán jako výkonný producent.

V novince hrají Melissa McCarthyová, Kristen Wiigová či Kate McKinnonová a Chris Hemsworth. Režie se ujal Paul Feig. V původním hráli Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis a Ernie Hudson.

Reklama

Výběr článků

Načítám