Hlavní obsah

Dan Bárta a J.A.R. podpoří dětské pacienty

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 7. května se koná desátý ročník hudebního festivalu Motol Motolice, který pomáhá dětským pacientům z Motola. Festival se tradičně koná v prostorách pražského Břevnovského kláštera.

Foto: Petr Horník, Právo

Dan Bárta

Článek

Hlavními hvězdami budou Dan Bárta s J.A.R. a Prago Union. Ve 13.00 zahájí program festivalu Jiří Řehulka & malý beat s Petrou Göbelovou, vystoupí také Ondřej Havlík (EN.DRU).

Vstupné je 250 Kč v předprodeji GOOUT:CZ a 350 Kč na místě. Všechny peníze půjdou projektu www.1000statecnych.cz, který si předsevzal plně financovat klinické studie v oboru dětské onkologie a hematologie.

Během předchozích ročníků bylo pro nadaci Národ dětem vybráno přes milión a půl korun a pro projekt 1000 statečných další milión a půl korun. Akci budou moderovat Petr Horký a Veronika Koloušková. Nadaci Národ dětem lze podpořit také finančním příspěvkem na účet 478502093/0300 – var. symbol 1000.

Reklama

Výběr článků

Načítám