Hlavní obsah

Nová alba: Všichni svatí, 3 Doors Down či Miike Snow

Právo, Jaroslav Špulák

V tomto týdnu přichází na scénu s druhým albem kapela Všichni svatí. Zajímavý bude jistě nový počin Američanů 3 Doors Down nebo švédských poprockových Miike Snow. Pozoruhodná je i kolekce Nizozemců Birth of Joy.

Článek

Všichni svatí: Všichni svatí

Foto: Championship Records

Nová alba

Pražská skupina Všichni svatí vydává své druhé album, na kterém pokračuje v poprockových písničkách, jejichž předností jsou jasná melodika, kvalitní prezentace i zvuk. Kapela vyráží na turné společně s košickými No Name.

3 Doors Down: Us and the Night

Foto: Republic Records

Nová alba

Šesté album americké rockové kapely. Formace se řadí k těm, které vycházejí z postrungeové vlny devadesátých let. Její skladby jsou čitelné, přehledné, trochu provokativní, v celkovém vyznění příjemné.

Miike Snow: iii 

Foto: Columbia

Nová alba

Miike Snow je švédská indiepopová skupina, která na sebe upozornila hned svým prvním albem v roce 2009. Nová deska je třetí v její diskografii a nabízí více elektronických pasáží. Nadále nicméně zůstává hlavním autorským tématem kapely pop.

Birth of Joy: Get Well

Foto: Suburban Reords

Nová alba

Nizozemská formace Birth of Joy patří ve své zemi k těm výrazným. Prezentuje se psychedelickým rockem, který je ovlivněn hudbou šedesátých let. Nové album vychází na CD i vinylu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám