Hlavní obsah

Riffy Muse zaburácejí v O2 areně

Novinky, Stanislav Dvořák

Anglická rocková skupina Muse se vrátí do pražské O2 arény 4. června 2016 v rámci svého světového turné The Drones World Tour.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Muse

Článek

Album Drone chtějí Britové představit ve velkém stylu.

”Design a konfigurace scény umožní fanouškům zažít reálný 360° audiovizuální zážitek. Turné Muse byla vždy označována světovými médii jako epická, úžasná a ctižádostivá a nadcházející show nebude výjimkou. Kapela právě zakončila spektakulární turné po evropských festivalech s řadou nejlepších recenzí ze strany světových médií,” uvedl za pořadatele Jaroslav Svoboda.

Pražské publikum už se jednou mohlo přesvědčit, že Muse patří k nejlepším živým kapelám současnosti. V jejich tvorbě se setkávají Black Sabbath, Queen, U2, elektronika i vážná hudba.

S nadsázkou popsal frontman Matthew Bellamy jejich tvorbu těžko přeložitelným spojením: „Christian gangsta rap jazz odyssey, with some ambient rebellious dubstep and face melting metal flamenco cowboy psychedelia.”

Sedmé studiové album Drones zaujalo pozici číslo 1 ve 23 zemích včetně Francie, Japonska, Austrálie, Holandska a Švýcarska a atakovalo nejvyšší příčky v žebříčcích poslechovosti ve Velké Británii a USA.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám