Hlavní obsah

David Koller vydal singl Ani ty, ani já

Právo, jaš

Písničku Ani ty, ani já, která avizuje nové album, vydal zpěvák David Koller. Jako producent je pod ní podepsaný Angličan Steve Lyon, jenž v minulosti spolupracoval se slavnými Depeche Mode, The Cure nebo Paulem McCartneym.

Foto: Právo - Petr Horník

David Koller chystá nové album.

Článek

Základy singlu měl prý Koller dlouho takříkajíc v šuplíku. „Slovenská textařka a básnířka Mirka Ábelová mi z toho za jeden den pomohla udělat písničku. Na ní jsem měl nakonec skvělou možnost pracovat s lidmi, jejichž zvuk je slyšet na mnoha nahrávkách, které mám rád,“ říká.

David Koller svou skladbu zřejmě představí i na pondělním vystoupení na Václavském náměstí v Praze. „Akce se jmenuje Znovu 89 a připomene události 17. listopadu 1989. V našem bloku si pozveme na pódium Lenku Dusilovou, Dana Bártu, Michaela Kocába nebo Petra Vášu. Koncert, který potrvá od 18 do 20 hodin, bude v přímém přenosu vysílat Radiožurnál,“ podotýká David Koller, který si ten den také odskočí zazpívat do pražského Národního divadla píseň složenou pro akci Paměť národa Ivanem Králem a Vlastou Třešňákem.

Aktuálně má Koller před sebou tři závěrečné koncerty akustického turné. Představí se 26. listopadu v Jičíně, 27. listopadu v Jablonci nad Nisou a 3. prosince v Českých Budějovicích.

Reklama

Výběr článků

Načítám