Hlavní obsah

Nová alba: Example, Robin Thicke, The Snuff

Právo, Jaroslav Špulák

Nový prázdninový týden je na trhu s čerstvými hudebními alby vcelku pestrý. K nejzajímavějším počinům patří novinka Brita Exampla, našich The Snuff nebo zpěváka Robina Thickeho, jenž nahrál desku pouze a výhradně pro ženu, která ho opustila.

Článek

Example: Live Life Living

Foto: Sony Music

Nová alba

Nejnovější studiové album britského zpěváka, rappera a producenta Exampla, vlastním jménem Elliotta Johna Gleaveho. Písničky se nesou v tanečním duchu a mají šanci navázat na jeho předešlý úspěšný počin Won’t Go Quietly!

Robin Thicke: Paula

Foto: Universal Music

Nová alba

Kanadsko-americký zpěvák Robin Thicke se rozhodl celou svou novou desku zasvětit své manželce Paule Pattonové. V únoru od něho po více než dvaceti letech odešla a zpěvák by ji chtěl tímto albem získat zpět. Texty jsou tedy velmi monotematické, hudebně je to nicméně zajímavá směska r’n’b a sentimentálního popu.

Overkill: White Devil Armory

Foto: Warner Music

Nová alba

Sedmnácté studiové album Overkill, jedné z nejstarších thrashmetalových skupin ve Spojených státech, vzniklo ve studiu Gear Recording. Kapela na něm zůstala věrná stylu, zdobí ji energie a tvrdost. Nejde ale o starou thrashovou školu, Overkill se snaží svůj styl modernizovat a zvukově vylepšovat.

The Snuff: Lotus

Foto: Warner Music

Nová alba

Druhé album pražské rockové skupiny The Snuff ve svém zvuku vychází z vlivů metalových kapel osmdesátých a devadesátých let. Anglicky zpívané texty částečně spojuje příběh uvězněné dívky, skladby jsou slušně zaranžovány, dobrý je zvuk alba. Kompozice však nemají příliš charismatické melodické linky.

Puss n Boots: No Fools, No Fun

Foto: Blue Note

Nová alba

Dívčí brooklynské countrypopové trio Puss n Boots se představuje debutovým albem. Kapelu tvoří Norah Jones, Sasha Dobsonová a Catherine Popperová, které si kolekci nahrály samy. Vznikla velmi příjemná, ryze americká hudba.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám