Hlavní obsah

Street Dance se naučíte v Jedovnicích u Brna

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od 29. června do 6. července proběhne v Jedovnicích u Brna Street Dance Kemp, jeden z největších letních mítinků věnovaný hip-hopovému tanci. Návštěvníky čekají stovky workshopů i koncerty a party s DJs.

Foto: http://sdk14.sdkeurope.com

King Charles učí chicagský footwork.

Článek

Pořadatelé slibují legendy underground hip-hopové scény z USA, Japonska a Francie a známé choreografy. Workshopy jsou rozděleny podle výkonnosti od začátečníků až po profi tanečníky a těšit se můžeme i na battly ve všech stylech.

Mezi lektory bude například King Charles z amerického Chicaga, který učí tamní styl footwork, Hiro z Japonska (house), Brian Puspos z USA (choreo), Marquest z USA (hip-hop), Niki Tsapposová ze Švédska (hip-hop a dancehall), Carli Jeffersonová z Velké Británie (body, drumming, tap), Caleaf z USA (house), Physs z Francie (hip-hop), Marjory Smarthová z USA (house) či Flockey (lock) z Německa.

V nabídce je mnoho druhů týdenních karet na Street Dance Kemp, které zahrnují náklady na workshopy, náklady na párty, jamy, battly, koncerty a závěrečné finále SDK World Tour Street Dance Team. Zvlášť se platí exkluzivní workshopy (Shaun Evaristo, Brian Puspos). Podrobné ceníky najdete na http://sdk14.sdkeurope.com.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám