Hlavní obsah

One Republic letos podruhé v Praze

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V únoru zavítali američtí popoví One Republic do Incheba Arény na pražském Výstavišti a budou tu zase - 11. listopadu zahrají v O2 areně.

Foto: Právo - Petr Horník

Zpěvák Ryan Teder vzývá publikum.

Článek

Líbivá a nenáročná rádiová tvorba One Republic se celkem logicky setkává s komerčním úspěchem, rádia hrají jejich singly jako Apologie, Stop and Stare nebo Secrets.

Loni vydali úspěšné album Native a letos se skupina charizmatického zpěváka a autora písní Ryana Teddera rozhodla vydat ještě reedici, na kterou přidali novinkovou skladbu Love Runs Out.

Tedder v roce 2001 v Nashville zvítězil v soutěži zpěváků a autorů a producent Timbaland ho pak zasvětil do tajů svého řemesla. On chtěl ale zpívat v kapele, v roce 2002 se vrátil do Colorado Springs a začal spolupracovat s kytaristou Zachem Filkinsem, postupně se sestava rozrostla o Drew Browna (kytara), Brenta Kutzleho (basová kytara, violoncello) a Eddie Fishera (bicí). První album Dreaming Out Loud po mnoha peripetiích vyšlo u Timbalanda. V listopadu 2009 One Republic ohlásili druhé album Waking Up.

Vstupenky na koncert budou od 25. dubna ve sběrnách Sazka v cenách 990 - 1390 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám