Hlavní obsah

Nová DVD: Křídla Vánoc, Monster High - Kamera, lebka, jedem! a Doktorka Plyšáková: I malé objetí stačí

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V čase vánočním se odehrává děj filmu Křídla Vánoc s Richardem Krajčem v hlavní roli. Pro holčičky, co milují Monster High čili „monsterky“, je tu příběh Kamera, lebka, jedem! A dětem je určen i další animovaný film Doktorka Plyšáková.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 12. týden

Článek

Křídla Vánoc

Nová DVD

Optik Tomáš, balička dárků Nina, manager supermarketového prodeje a maskot nákupního centra, kde všichni čtyři pracují, jsou hrdiny příběhu o zázracích a (ne)splněných přáních. Řada „náhod“ přinese hrdinům filmu to, co chtěli, a oni si tak mohou svá přání prožít.

Křídla Vánoc, ČR 2013, vánoční příběh, 105 min., režie: Karin Babinská, hrají: Richard Krajčo, Vica Kerekes, Jakub Prachař, David Novotný, Vanda Hybnerová, Lenka Vlasáková, Viktor Preiss a další.

Monster High – Kamera, lebka, jedem!

Nová DVD

Když Draculaur dojde k přesvědčení, že je právoplatnou dědičkou upířího trůnu, vydává se se svými nejlepšími přáteli do Transylvánie na královskou korunovaci. Brzy ale pochopí, že cesta na královský trůn vůbec nebude jednoduchá. Příšerky musí nalézt starodávný předmět známý jako Upíří srdce, aby odhalily, kdo je skutečnou královnou upírů.

Monster High – Kamera, lebka, jedem!, USA 2014, animovaný, dětský, režie: Will Lau.

Doktorka Plyšáková: I malé objetí stačí

Nová DVD

Když vaše oblíbené hračky potřebují spravit, spolehněte se na nejlepší hračkovou doktorku ve městě - doktorku Plyšákovou – uzdraví i pohladí. Tak třeba Sira Kirbyho svědí jeho umolousané brnění: potřebuje pořádnou koupel, aby se zas blýskal jako nový!!

Doktorka Plyšáková: I malé objetí stačí, USA 2011, pohádka, 110 min., režie: Norton Virgien, v českém znění: Marika Šoposká, Jana Zenahlíková, Libor Terš, Regina Řandová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám