Hlavní obsah

Ondřej Sokol režíroval sám sebe. V černé komedii Krásno

Novinky, Stanislav Dvořák

Ondřej Sokol si poprvé vyzkoušel funkci herce i filmového režiséra v jedné osobě a natočil snímek Krásno, který vstoupí do českých kin 30. ledna.

Upoutávka na film KrásnoVideo: love.Frame

 
Článek

Televizní diváci znají Sokola hlavně z Partičky a seriálů typu Ordinace v růžové zahradě, jinak je ale divadelním hercem a režisérem.

„Ondřej Sokol napsal k filmu scénář, sám jej režíroval a zahrál si i jednu z hlavních rolí. Příběh totiž vychází z reálných událostí v životě jeho kamaráda z dětství, herce Martina Fingera, a oba tak do něj vložili spoustu vzpomínek a situací ze své minulosti,” prozradila za tvůrce Dita Brančíková.

Dvojice hlavních hrdinů se snaží v rodném městě dopátrat toho, kdo stojí za smrtí matky jednoho z nich. V poklidném Šumperku se jim však daří jen rozpoutat sérii bizarních, šokujících, ale i úsměvných událostí. Cestu jim tak protne například Karel Roden coby majitel pohřební služby a odborník na problémy, které zdánlivě nemají žádné řešení či zlomyslný hotelový recepční v podání Davida Matáska. A nebude chybět ani postelová zápletka s místní dívkou, na jejímž konci se objeví Sokol nahý.

Reklama

Výběr článků

Načítám