Hlavní obsah

J.A.R., Dreadzone i Dub Pistols ve Vroutku

Novinky, Stanislav Dvořák

Festival Rock for Churchill už láká na příští rok (29. a 30. srpna 2014) a ohlašuje první hvězdy. V přírodním areálu Myslivna v severočeském Vroutku zahrají například britští Dub Pistols a Dreadzone i domácí J.A.R. a Visací zámek.

Foto: RFCH

Dub Pistols

Článek

„Rok 2014 je pro nás speciální. Rock for Churchill dostane občanku a my bychom rádi tuto speciální událost s návštěvníky pořádně oslavili. Při sestavování programu se trochu ohlížíme přes rameno do historie a rádi bychom přivezli zpět pár nejúspěšnějších kapel z minulých ročníků. To je zrovna případ londýnských Dub Pistols, které návštěvníci zvolili nejoblíbenější kapelou RFCH 2012,“ řekl hlavní organizátor Kamil Šír.

Dreadzone přivezou svou směsku junglových a funky rytmů se syntezátory a soulovým vokálem, Dub Pistols vycházejí z Karibiku, hrají dub, ska, hip hop a rovněž si oblíbili elektronické zvuky.

Kultovní J.A.R. 

Kultovní české funketýry J.A.R. snad vůbec není třeba představovat. Tato kapela, jež většině Čechů poprvé ukázala svět rapu a funky, který propojila s neodolatelnými českými texty Oty Klempíře a Michaela V. Partička, brzy oslaví 25 let na české scéně. Nebudou chybět ani punkoví matadoři Visací zámek.

V předprodeji jsou první vstupenky za výhodných 550 korun (prvních 500 vstupenek nebo do 20. 2. 2014) v předprodejních sítích Ticketportal, Sazkaticket, na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatku) a na dobírku na www.rfch.cz (bez poplatku).

Reklama

Výběr článků

Načítám