Hlavní obsah

Nová DVD: Je třeba zabít Sekala, Wolverine a Sofie první: Připravená stát se princeznou

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český film Je třeba zabít Sekala je strhující příběh muže, který se stal vrahem proti své vůli. Nejslavnější hrdina ze ságy X-Men se vrací jako titulní hrdina filmu Wolverine. Stát se princeznou je snem snad každé holčičky a Sofie chce všem dokázat, že ona je ta pravá v animované sérii Sofie první: Připravená stát se princeznou.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 48. týden

Článek

Je třeba zabít Sekala

Nová DVD

Příběh z roku 1943, odehrávající se na moravské Hané v době Protektorátu Čechy a Morava. Sedlák Jura Baran, stíhaný gestapem, uprchl z rodných hor chudobného Valašska, aby se ukryl uprostřed žírné roviny Hané v Lakoticích. Jako cizinec nemá důvěru domácích. Dramatický akční film s prvky westernu, jehož hlavní hrdina se stane proti své vůli najatým vrahem.

Je třeba zabít Sekala, Česko, Francie, Slovensko, Polsko 1997, drama, 115 min., režie: Vladimír Michálek, hrají: Olaf Lubaszenko, Bogusław Linda, Jiří Bartoška, Agnieszka Sitek, Vlasta Chramostová a další.

Wolverine

Nová DVD

Hugh Jackman se vrací jako Wolverine, aby se postavil svému odvěkému rivalovi v akcí nabitém souboji na život a na smrt, který ho zavádí do moderního Japonska. Prvně v životě se cítí zranitelný, ocitá se na samé hraně svých možností. Logan nebojuje jen se smrtícími samurajskými meči, ale i s vlastní smrtelností.

Wolverine , USA 2013, akční sci-fi, 121 min., režie: James Mangold, hrají: Hugh Jackman, Tao Okamoto, Rila Fukushima, Hirojuki Sanada, Světlana Chodčenkova, Ian McKellen a další.

Sofie první: Připravená stát se princeznou

Nová DVD

Podívejte se do kouzelného cirkusu, seznamte se s dráčkem a proleťte se se Sofií a Amber po poušti na létajícím koberci! Výlet na koberci se ale trochu zvrtne a bude jim muset přispěchat na pomoc princezna Jasmína. Naučí obě princezničky spoustu užitečných věcí a poučí je o tom, jak je důležité nevzdávat se a věřit si.

Sofie první: Připravená stát se princeznou, USA 2013, animované pohádky, 112 min.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám