Hlavní obsah

Lordi postraší Prahu a Zlín, přijedou i Queensryche

Novinky, Stanislav Dvořák

Finská skupina Lordi, známá svou strašidelnou show, dorazí 5. prosince do pražské Meet Factory a 6. prosince do zlínského Masters of Rock Café.

Článek

Lordi jsou momentálně na šňůře Tour Beast Or Not Tour Beast European Tour a jejich monstrózní show má obsahovat jak skladby z letošní desky To Beast or Not to Beast, tak z pěti starých desek.

Skupina, která vznikla v roce 1992, už u nás vystupovala na festivalu Masters of Rock. Pohybuje se v oblasti glam rocku/metalu a neustále nosí hrozivé masky, i při rozhovorech tají svou identitu.

Americká metalová skupina Queensryche přijede 21. října do pražské Retro Music Hall. Její tvorba bývá označována jako heavy metal nebo progressive metal a v žánru patří k úspěšným jménům. Kapela vznikla už v roce 1982 v Bellevue a za dlouhou kariéru dokázala prodat 20 miliónů zvukových nosičů. Procházela ale řadou krizí a změn, což vyvrcholilo loni, kdy došlo k potyčce v Brazílii, soudním tahanicím a definitivnímu odchodu zpěváka.

Foto: Pragokoncert

Queensryche

Geoff Tate si založil nové Queensryche, ale současně existuje i druhá parta. Podle soudu mají zatím obě skupiny právo se takto jmenovat. A parta kolem Todda La Torre (dříve zpěváka Crimson Glory) se ukáže se svou novou deskou i v pražské Retro Music Hall.

Vstupenky jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticket-Art a na stránkách www.mastersofrock.cz na dobírku.

Reklama

Výběr článků

Načítám