Hlavní obsah

Nová DVD: Barbie - Mariposa a Květinová princezna, Za každou cenu a další

Právo, Věra Míšková

Pro děti vychází nové pokračování Barbie, nazvané Mariposa a Květinová princezna. Denis Quaid a Zac Efron hrají otce a syna v dramatu Za každou cenu. Rambo se s nikým nemaže ve filmu Rambo – Do pekla a zpět (prodloužená verze).

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 35. týden

Článek

Barbie - Mariposa a Květinová princezna

Nová DVD

Mariposa a její chlupatý kamarád Zee se vracejí ve filmu Mariposa a Květinová princezna. V magickém dobrodružném příběhu má Mariposa v roli vyslankyně království Flutterfield za úkol vyjednat mír s krystalovými vílami z království Shimmervale. Na místního krále příliš dobrý dojem neudělá, ale s jeho plachou dcerou, princeznou Catanií, si hned padnou do oka. Po řadě peripetií obě dívky poznají, že přátelství nejlépe získá ten, kdo je sám přátelský.

Barbie - Mariposa a Květinová princezna, animovaný, 76 min., režie: William Lau.

Za každou cenu

Nová DVD

V konkurenčním prostředí moderního zemědělství touží ambiciózní Henry Whipple, aby mu jeho vzpurný syn Dean  pomáhal rozšiřovat rodinnou farmu. Dean má ale úplně jiné plány. Sní o kariéře profesionálního automobilového závodníka. Když se rodinný podnik stane objektem vyšetřování, otec i syn se ocitají v nečekané krizi, která ohrožuje živobytí celé rodiny.

Za každou cenu, USA 2012, drama/thriller, 105 min., režie: Ramin Bahrani, hrají: Zac Efron, Dennis Quaid, Heather Graham, Clancy Brown, Kim Dickens, Chelcie Ross a další.

Rambo: Do pekla a zpět - prodloužená verze

Nová DVD

John Rambo vede poklidný život v jihovýchodní Asii. Ten mu naruší misionářská skupina vedená Michaelem Burnettem a Sarah Millerovou, která se i přes jeho varování vydá do Barmy. Do končin, kde je nic dobrého nečeká. Poté, co několik misionářů zajmou barmští vojáci, musí John opět vzít spravedlnost do svých rukou.

Rambo: Do pekla a zpět, USA 2008, akční, 100 min., režie: Sylvester Stallone, hrají: Sylvester Stallone, Julie Benzová, Matthew Marsden a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám