Hlavní obsah

Pořad Nikdo není dokonalý skončil

Novinky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po 15 letech vysílání pořadu Nikdo není dokonalý zastavuje televize Prima natáčení dalších dílů. „Jiřímu Krampolovi děkujeme za loajální spolupráci a těšíme se na setkání při dalších projektech,“ sdělil v úterý mluvčí Primy David Vaníček.

Foto: archív TV Prima

Jiří Krampol a Nikdo není dokonalý

Článek

Zábavnou show moderoval herec Jiří Krampol, byla nejdéle vysílaným pořadem na TV Prima. Diváci jej mohli sledovat 15 let.

„Nejsledovanější díl se vysílal 22. dubna 2001, tehdy se na něj dívalo 2,075 miliónu diváků při podílu na trhu 45,41% share. V průběhu patnácti let se natočilo více než 500 dílů této pravidelné vtipné sondy do znalostí a neznalostí českého národa, v níž se vystřídalo téměř 1000 hostů. Například Vlastimil Brodský, Miroslav Horníček, Věra Galatíková, Waldemar Matuška, Václav Neckář, Jiří Kodet, Luděk Munzar, Helena Růžičková, Karel Gott, Eva Pilarová, Marta Kubišová, Jiřina Bohdalová, Miroslav Donutil, Jiří Menzel, Jiří Bartoška, Jiří Suchý, Lucie Bílá, Zdeněk Troška, Jiřina Jirásková a další,” uvedl Vaníček.

Foto: TV Prima

Jiří Krampol a Lenka Kořínková

„V pořadu Nikdo není dokonalý jsem byla pouze jednou a moc jsem se na účast těšila. Jirku Krampola mám ráda, znám se s ním spoustu let, jednak jsme spolu natočili některé filmy, jednak jsme účinkovali v 70. letech v Divadle Semafor. Když jsme si dali před pořadem schůzku, abychom probrali témata, o nichž se budeme bavit, vzpomínali jsme právě na tuto dobu. Některé momenty ještě se Slávkem Šimkem jsem si už vůbec nepamatovala, tak mi je Jirka připomínal,“ řekla herečka Lenka Kořínková.

Uzel byl pravidelným hostem

Naopak sexuolog Radim Uzel byl v pořadu podle svých slov minimálně pětkrát. Na pořadu se podle Vaníčka vystřídalo několik režisérů - Marcel Bystroň, Eduard Sedlář, Vojtěch Nouzák, Adam Rezek a různě se obměňoval také štáb a jeho tvůrci. Vznikal v různých prostředích, posledním místem, kde se pořad Nikdo není dokonalý natáčel, bylo pražské kino Ořechovka.

Foto: TV Prima

Jiří Krampol

„Kino Ořechovka znám, chodíval jsem sem v mládí. Teď je samozřejmě zrekonstruované, ale pořád má nádhernou atmosféru a sladkou nostalgii starého kina. V tomto novém prostoru se mi moderuje moc dobře. Ale aby měl pořad skvělou atmosféru, musí přijít hlavně dobře naladěné publikum a sejít se skvělí hosté,“ říkal o natáčení Jiří Krampol.

Reklama

Výběr článků

Načítám