Hlavní obsah

Nová DVD: Cirque Du Soleil: Vzdálené světy, Scooby Doo a vlkodlaci, Nádherné bytosti

Právo, Věra Míšková

Z dílny filmových vizionářů Jamese Camerona a Andrewa Adamsona, režisérů Avataru a Shreka, je Cirque Du Soleil: Vzdálené světy. Scooby Doo a vlkodlaci je strašidelná kolekce s legračním a oblíbeným Scooby-Dooem v hlavní roli. O nadpřirozené lásce vypráví film Nádherné bytosti, který vznikl podle série knižních bestsellerů. Anthony Hopkins hraje slavného filmaře Alfreda Hitchcoka ve stejnojmenném filmu.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 23. týden

Článek

Cirque Du Soleil: Vzdálené světy

Nová DVD

James Cameron a Andrew Adamason zvou na působivé filmové dobrodružství: skákejte, létejte, plavte a tancujte se členy legendárního cirkusu Cirque du Soleil a staňte se spolu s nimi průvodci mladé dvojice při jejím „kouzelném putování“ do vzdálených světů za hranice veškeré fantazie.

Cirque Du Soleil: Vzdálené světy, USA 2012, fantasy/animovaný, 87 min., režie: Andrew Adamson, hrají: Erica Linz, Igor Zaripov, Lutz Halbhubner, John Clarke, Dallas Barnett a další.

Scooby Doo a vlkodlaci

Nová DVD

Jak rychle dokážete říci „chodící kalamita“? V epizodě Kdo se bojí vlkodlaka? vyrazí parta Záhady s.r.o. stanovat na severozápad, kde narazí na otisky zvláštních tlap. V příběhu Kde vězí ten vlkodlak? dostanou přátelé za úkol ohlídat dům v Ulici Chrličů, kde se ze Scooby-Dooa stane vyjící bestie. A když se Scooby-Doo rozhodne navštívit své příbuzné, vyřeší jeho detektivní kancelář případ zakletého Vlko-Dooa z rodinného sídla.

Scooby Doo a vlkodlaci USA, animovaný, 54 min., režie: Ray Patterson, hrají: Casey Kasem, Don Messick, Hamilton Camp, BJ Ward, Rob Paulsen, Frank Welker a další.

Nádherné bytosti  / 2013

Nová DVD

Ethan Wate nemá lehké spaní. Vracejí se mu podivné sny a trápí ho život se samotářským otcem v pasti konzervativního jižanského městečka, ze kterého Ethan zoufale touží uniknout. Pak se ale ve škole objeví nová spolužačka, krásná Lena Duchannes, a začnou se dít zvláštní věci. Lena se v den svých 16. narozenin musí rozhodnout, zda-li se přikloní na stranu dobra, nebo zla...

Nádherné bytosti, USA 2013, fantasy/romantický, 123 min., režie: Richard LaGravenese, hrají: Emmy Rossumová, Jeremy Irons, Emma Thompsonová, Viola Davisová, a další.

Hitchcock

Nová DVD

Píše se rok 1960 a Alfred Hitchcock právě natáčí svůj nový film. Film, který má rozhodnout o jeho úspěchu nebo zatracení. Film, kterému téměř nikdo nevěří a za který se sám Hitchcock musí filmovému studiu zaručit svým majetkem. Film, který se stane legendou. Co ale zrození fenoménu jménem Psycho předcházelo?

Hitchcock, USA 2012, životopisné drama, 98 min., režie: Sacha Gervasi, hrají: Helen Mirrenová, Scarlett Johanssonová, James D'Arcy, Jessica Bielová, Danny Huston a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám