Hlavní obsah

Slovenskému Peter Bič Projectu se daří v zahraničí

Novinky, Stanislav Dvořák

Slovenský popový objev Peter Bič Project se stále více prosazuje nejen v SR a ČR. Nedávno vyrazil do Slovinska a dále se chystá do Švédska či Polska.

Foto: Universal

Peter Bič Project

Článek

Peter Bič Project, který aktuálně nasadil do rádií třetí singl Thinking About You, byl headlinerem největšího slovinského festivalu pro studenty Škisova Tržnica v Lublani, který navštívilo asi dvacet tisíc lidí.

“Lidi nás přijali velmi vřele, dokonce znali naše písně a zpívali je s námi. Když jsme začali hrát Hey Now, tak se celá masa úplně zvedla. Bylo to fantastické, občas jsem měl pocit, že jsme doma na Slovensku a že ti lidé jsou naši,“ řekl frontman Peter Bič.

Peter Bič Project má aktuálně ve slovinských rádiích dva singly. „Byli jsme naživo snad ve všech slovinských médiích. Novináři o nás měli podrobné informace, všechno si zjistili a bylo pro nás velmi příjemné s nimi dělat rozhovor. Zažili jsme i vtipné situace, neb jsme se dorozumívali slovinsky, slovensky a anglicky dohromady,“ dodal.

V létě čeká projekt vystoupení na festivalu ve Švédsku a na legendárním polském festivalu Sopoty. Debut Say It Loud vydal loni a tři singly se velmi dobře digitálně prodávají i po celé Evropě a USA.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám