Hlavní obsah

Johnny Depp nemíří do Budapešti, ale do Karibiku jede popáté

Novinky, Stanislav Dvořák

Na mnoha filmových serverech se objevila informace, že Johnny Depp bude natáčet s režisérem Wesem Andersonem drama The Grand Budapest Hotel. Režisér to ale popřel, šlo o internetovou fámu. Depp se ve skutečnosti chystá na páté pokračování kasovního trháku Piráti z Karibiku.

Foto: Profimedia.cz

Johnny Depp

Článek

Film The Grand Budapest Hotel se sice skutečně připravuje a má skvělé obsazení (Jude Law, Owen Wilson, Bill Murray), režisér Anderson ale v této chvíli rozhodně nespolupracuje s Johnnym Deppem.

„Internet si prostě ohlašuje různé věci sám od sebe,“ zasmál se Anderson v rozhovoru pro The Huffington Post. „Já opravdu nevím, odkud to pochází. S Johnnym Deppem bych si skutečně rád něco natočil, ale v tomhle filmu nebude. Já jsem opravdu nezveřejnil to obsazení.“

Wes Anderson je uznávaným režisérem, jehož největším úspěchem je momentálně drama Až vyjde měsíc, kde si zahrála americká herecká elita - Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Jared Gilman, Jason Schwartzman, Tilda Swintonová, Frances McDormandová a Harvey Keitel.

Natočil také filmy jako Jak jsem sbalil učitelku, Fantastický pan Lišák, Darjeeling s ručením omezením a Život pod vodou.

Foto: Profimedia.cz

S Penélope Cruzovou si užili čtvrté pokračování Pirátů z Karibiku: Na vlnách podivna.

Noví Piráti z Karibiku se bez Deppa rozhodně neobejdou. Scénář pátého dílu napsal Terry Rosio a producentsky ho má pod palcem Jerry Bruckheimer. Podrobnosti o ději nejsou známy, diváci předchozích epizod ale dobře vědí, co mohou očekávat.

Ať už bude „pětka“ jakákoliv, téměř jistě vydělá obrovské sumy. Piráti pravidelně obsazují první příčky návštěvnosti v mnoha zemích včetně ČR. Například Piráti z Karibiku s podtitulem Na vlnách podivna nalákali za první víkend 120 000 českých diváků.

Johnny Depp minulý rok poznamenal, že je mu jasné, že se role Jacka Sparrowa nedá opakovat do nekonečna a trochu se bojí kritik. Evidentně mu to ale nezabránilo v tom, aby se do projektu zapojil popáté.

Reklama

Výběr článků

Načítám