Hlavní obsah

Kultovní seriál Kancl skončí

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příští rok bude odvysílán poslední díl amerického televizního seriálu Kancl, který slavil úspěchy osm let, uvedla BBC. V hlavní roli úchylného vedoucího kanceláře exceloval slavný komik Steve Carrell.

Foto: NBC

Steve Carrell v seriálu Kancl

Článek

Producenti seriálu uvedli, že udělali toto tvůrčí rozhodnutí poté, co se hodně zásadních herců rozhodlo odejít a věnovat se jiným projektům. Slibují, že v poslední sezóně Kanclu uvidíme návrat několika známých tváří, ale není jisté, že se vrátí právě Steve Carrell, který má nyní spoustu nabídek z Hollywoodu a navíc se chce věnovat rodině.

Americký Kancl je odvozen od staršího britského seriálu, který psali Ricky Gervais a Stephen Merchant. Gervais hrál stejnou roli jako Carrell, velmi se jí proslavil a jako herec se posunul k celovečerním snímkům jako Umění lhát nebo Cemetery Junction.

Foto: Profimedia.cz

Se Stevem Carellem jako nevěrná manželka v povedené komedii Bláznivá, zatracená láska.

Producent Greg Daniels řekl, že úspěch odvedl po několika letech řadu herců pryč ze seriálu. Loni si vzal volno klíčový Carrell, který chce prý "nyní být hlavně otcem". Ve filmech ale bude pokračovat, právě natáčí netrpělivě očekávané pokračování filmu Zprávař: příběh Rony Burgundyho, jedné z nejlepších komedií posledních let.

V novém Zprávaři si opět zahrají i Will Ferrell, Paul Rudd nebo Christina Applegateová a režírovat bude Adam McKay. V českých kinech by se měl objevit někdy v roce 2013.

Také John Krasinski a Jenna Fischerová, představitelé Jima a Pam, si rozjeli vlastní filmové kariéry a Rainn Wilson (Dwight Schrute) pokračuje v jiném seriálu.

"Prostě to nevypadá, že můžeme počítat s tím, že bychom sehnali tolik lidí pro desátou sérii," dodal Daniels, podle kterého šlo o velmi těžké rozhodnutí a uvažovalo se i o možném novém startu seriálu, protože úspěch měl skutečně mimořádný, včetně cen Emmy. Nakonec to ale zavrhli, protože by se musel natolik změnit, že by to vlastně už byl jiný pořad.

"Zakončení bude opravdu cool," uzavřel Daniels a popřel, že by seriál musel skončit kvůli poklesu sledovanosti. "Určitě neodcházíme z žádného jiného důvodu, než z toho, který jsem popsal. Ten seriál byl v nejlepší kondici a NBC si ho cenila."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám