Hlavní obsah

Zvrhlík osahával v pražském autobusu mladou ženu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Neznámý muž osahával na začátku října v pražském autobusu mladou ženu. Policie po něm pátrá a v pondělí zveřejnila video s důležitým svědkem, se kterým by ráda mluvila.

Muž, se kterým policie potřebuje mluvitVideo: Policie ČR

 
Článek

Žena jela po osmé hodině ráno do práce autobusem číslo X107, když k ní mezi zastávkami nádraží Podbaba a Suchdol přistoupil starší muž a začal ji podle kriminalistů osahávat přes kalhoty v rozkroku.

Zvrhlík v Praze zaútočil na dvě ženy. Prodavačka sexshopu se mu ubránila lstí

Krimi

„Žena se nejprve snažila od tohoto muže vzdálit, ten však ve svém jednání pokračoval, a tak se proti němu hlasitě ohradila,“ sdělil mluvčí policie Richard Hrdina. Muž poté vystoupil z autobusu na zastávce Kamýcká a utekl.

Lupič s berlí přepadl muže na eskalátorech v metru. Po potyčce utekl

Krimi

Detektivové zajistili kamerové záznamy, na kterých je muž, který by k případu mohl mít důležité informace, a proto by s ním rádi mluvili. Informace o jeho totožnosti přijme linka 158.

K podezřelému policie zjistila, že šlo o muže světlé pleti, ve věku kolem pětapadesáti let, našedivělých neupravených vlasů, který byl oblečen do béžovo-šedé bundy a tmavších kalhot. Na nohou měl staré kožené boty na tkaničky a na zádech kožený tmavý batoh.

Muži, který ženu v autobusu obtěžoval, hrozí za trestný čin výtržnictví až dva roky za mřížemi.

Foto: Policie ČR

Muž, se kterým by policie ráda hovořila.

Reklama

Výběr článků

Načítám