Hlavní obsah

Zvrhlík doprovodil turistku v Praze do hotelu. Po cestě ji znásilnil

Praha

Znásilnění 56leté turistky vyšetřují od Vánoc pražští policisté. Ženě se nabídl jako doprovod neznámý muž, který ji následně v parku přepadl. Nejprve chtěl peníze, pak sex.

Muž podezřelý ze znásilněníVideo: Policie ČR

 
Článek

Žena přijela strávit vánoční svátky se synem a na první svátek vánoční cestovala z nádraží Smíchov do hotelu na Proseku. Při přestupu na Palmovce ji podle policie oslovil neznámý muž a nabídl jí pomoc.

Soud poslal do vazby muže, který se měl pokusit znásilnit v Plzni několik žen

Krimi

„Zeptal se jí, kam cestuje a že není problém, aby ji doprovodil až k hotelu, který hledala. S tím žena souhlasila a nechala se metrem a autobusem doprovodit na Prosek, odkud pokračovali pěšky přes park u ulice Na Jetelce,“ informoval mluvčí policie Jan Daněk.

Foto: Policie ČR

Muž podezřelý ze znásilnění

V parku muž na ženu vytáhl nůž a chtěl peníze. Žena mu dala několik desítek dolarů, aby jí dal pokoj. Útočník jí však přiložil nůž na krk a na lavičce si podle policie vynutil orální sex. Následně utekl.

Mladík na Sokolovsku chtěl znásilnit ženu, ubránila se mu nožem na koberce

Krimi

Muž je snědé pleti, ve věku okolo 40 let, vysoký asi 170 cm a měl silnější postavu. Muž měl poškozené také říci, že pochází ze Slovenska, ale od dětství žije v České republice. Národnost oběti policie nesdělila.

Informace o totožnosti přijme linka 158. Za znásilnění a loupež mu hrozí až 10 let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám