Hlavní obsah

Zloději ukradli firmě v Praze 160 klíčů od bytů. Několik vykradli

Praha

Sto šedesát klíčů si odnesli v únoru zloději z kanceláří v Praze. Měli tak přístup do bytů, o které se firma stará, a nejméně dva z nich vykradli. Škoda byla vyčíslena na půl milionu korun. Policie se v pondělí obrátila se žádostí o pomoc na veřejnost.

Pátrání po osobáchVideo: Policie ČR

 
Článek

Podle zjištění policistů se zloději vloupali do kanceláří v Bělohorské ulici na začátku února. Sebrali elektroniku, počítačovou techniku, trezor a především klíče od bytů a nebytových prostor v Praze. U klíčů byly také adresy, a tak měli zloději snadnou práci i přesto, že ihned po nahlášení případu policisté informovali uživatele zmíněných prostor.

V Praze tajně otevřely tři hospody. Policie uvnitř našla i drogy

Krimi

„V pěti zjištěných případech již krádežím zabránit nedokázali. V neděli 7. února proběhlo vloupání do dvou bytových jednotek v Karlíně, ze kterých byla odcizena elektronika, šperky a hotovost v celkové výši přesahující půl milionu korun,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský.

Pokuta za protestní parkování na Karlově mostě

Krimi

Kamery zachytily muže, který se u domu pohyboval se svazkem klíčů, a navíc nebyly porušeny žádné dveře. Policie se tak domnívá, že jde o stejné zloděje. Kriminalisté hledají nejen podezřelé, ale také dva svědky, kteří tam v tu dobu byli, a jeden z nich dokonce hovořil s podezřelým.

„Pokud máte informace k případu nebo k osobám na záběrech, které by vedly k jejich nalezení, kontaktujte linku tísňového volání 158,“ požádal Rybanský.

Foto: Policie ČR

Podezřelí z krádeže

Foto: Policie ČR

Svědek v případu

Foto: Policie ČR

Svědek v případu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám