Hlavní obsah

Zloději ukradli další bankomat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FRÝDEK-MÍSTEK

Bankomat GE Capital Bank ukořistili v úterý o půl čtvrté ráno neznámí zloději v prodejně Billa ve Frýdku-Místku. Na severní Moravě jde v poslední době už o třetí ukradený bankomat.

Foto: Pavlína Šmajzrová

Festival Jeden svět přinese do Zlína devět dokumentů o lidských právech.

Článek

Zloději i tentokrát rozbili výkladní skříň nejspíše automobilem, do nějž přístroj plný peněz naložili. Podle nepotvrzených informací si mohli zloději i tentokrát příjít na částku, pohybující se řádově v miliónech.

"Bankomat s finanční hotovovostí, který se nacházel za výlohou, pachatel vytrhnul ze zdi. K vniknutí do prodejny zřejmě použil vozidlo," uvedla severomoravská policejní mluvčí Dagmar Bednarčíková.

Zaměstnanec obchodu, který nechtěl být jmenován, řekl, že krádež se musela odehrát velice rychle. "Billa je napojena alarmem na bezpečnostní agenturu. Její zaměstnanci byli na místě za tři minuty. Našli ale jen rozbitou výkladní skříň, zloději už byli pryč," řekl.

Podle mluvčí GE Capital Bank Evy Chaloupkové nebude mít krádež bankomatu na klienty žádný vliv. Nijak také neovlivní transakce, které na tomto bankomatu klienti provedli. "Do vyšetření případu však není možné záležitost blíže komentovat," řekla Chaloupková. Na severu Moravy a ve Slezsku zloději ukradli v minulosti již dva bankomaty.

Reklama

Související témata:

Související články

Zloději ukradli bankomat s miliónem

Kompletní bankomat přikotvený k podlaze vytrhli v noci ze středy na čtvrtek neznámí zloději v pobočce GE Capital Bank v Sokolově. Pachatelé poté...

Výběr článků

Načítám