Hlavní obsah

Žena si odskočila za tmy nad Sečí a zřítila se, dva muži spadli za ní

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oheb

Ke třem lidem zraněným po pádu ze skalního ostrohu vyjeli záchranáři v noci na neděli na Chrudimsku. Nejdřív žena a pak dva muži, kteří se jí snažili pomoci, spadli ze skály u zříceniny hradu Oheb nad přehradou Seč.

Foto: ZZS Pardubického kraje

Tři lidé spadli ze skály u Ohebu

Článek

Nehoda se stala v sobotu kolem 22. hodiny, u zříceniny pobývala parta asi dvaceti lidí. „Jedna žena se zřítila z asi pětimetrové výšky. Další dva muži se následně zřítili ve snaze ženě pomoci z asi třímetrové výšky,“ sdělili záchranáři na webu.

Zásah podle nich výrazně komplikoval prudký svah a hlavně tma. „Po ošetření a naložení do vakuové matrace byla žena se středně těžkým zraněním hlavy a muži s lehkým zraněním zad a krční páteře převezeni do nemocnice,“ upřesnila záchranka.

Foto: ZZS Pardubického kraje

Tři lidé spadli ze skály u Ohebu

Policie případ pouze zaevidovala, protože cizí zavinění se nezjistilo. „Pro policii to vzhledem ke zjištěným okolnostem skončilo. Každý spadl sám, nikdo nikoho nestrčil. Začalo to tím, že jedna žena si šla odskočit, neviděla kam šlápla a spadla dolů," řekla ČTK mluvčí policie Eva Maturová.

Reklama

Výběr článků

Načítám