Hlavní obsah

Žena se několikrát nemohla rozhodnout, jestli byla znásilněna

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Brněnští policisté v pondělí v noci řešili neobvyklý případ. V Nádražní ulici našli ženu, která měla být znásilněna. Silně opilá žena si tím ale vůbec nebyla jistá a svůj názor na znásilnění několikrát změnila. Nakonec trestní oznámení druhý den podala.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Pětačtyřicetiletá paní byla velmi zmatená a silně opilá, dechová zkouška ukázala 2,19 promile.

"Žena se projevovala velmi hlučně a vulgárně, před policejní hlídkou si sundala spodní prádlo, do kterého začala kopat,“ řekla mluvčí brněnské policie Andrea Procházková.

V návalu agrese policistům sdělila, že ji měl znásilnit muž tmavší pleti, kterého nedokázala více popsat. Když na místo dorazili pracovníci kriminální služby, žena přestala s policisty komunikovat a nakonec uvedla, že nic hlásit nechce.

"Ve tři hodiny ráno žena opět kontaktovala policii s tím, že chce znásilnění oznámit. V Běhounské ulici si hlídka paní vyzvedla a převezla na služebnu, zde se ovšem dějství opakovalo,“ doplnila Procházková.

Žena začala být vulgární, agresivní, nechtěla nic oznamovat a chtěla jít domů. Z tohoto důvodu ji policisté převezli do nemocnice. "V úterý se žena dostavila na služebnu a učinila trestní oznámení. Kriminalisté nyní celou událost prověřují a zjišťují další skutečnosti,“ uzavřela Procházková.

Reklama

Výběr článků

Načítám