Hlavní obsah

Zavražděná a svázaná žena z Kolína byla prostitutka. Její zákazník skončil ve vazbě

Právo, Radek Plavecký
Kolín
Aktualizováno

Policisté zadrželi muže, který v sobotu zavraždil devětačtyřicetiletou ženu v rodinném domě v Kolíně. Muž, který byl zákazníkem mrtvé, se k činu doznal. Soud jej ještě ve středu poslal do vazby. Hrozí mu až výjimečný trest.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Při prvotním ohledání bylo patrné, že zemřela násilnou smrtí. Na základě stop jsme postupně vyloučili různé verze, až jsme se dostali k 39letému muži, který pracuje v Nymburce a byl v minulosti klientem zavražděné, která v domě v Kolíně poskytovala masážní a erotické služby,“ uvedl vedoucí středočeské kriminálky Michal Foit.

Podle kriminalistů šel pachatel do domu loupit, mnoho peněz ale nejspíš nezískal a vše se zkomplikovalo, když ho patrně nachytala 49letá žena. Tu ubodal, spoutal pouty a lepicí páskou a nechal ji ve vaně. Potvrdila se tak původní verze, o které Novinky informovaly již v neděli. [celá zpráva]

Podle zjištění Práva se jedná o muže z Polska, který pracoval v Nymburku a bydlel v Kolíně. Během středečního odpoledne by měl soud v Kolíně rozhodnout o jeho umístění do vazby.

„Zadržen byl v pondělí v noci cestou z práce v Nymburku, za zločin mu hrozí až výjimečný trest,“ dodal Foit. Ve středních Čechách se letos jedná už o třetí vraždu, všechny policie objasnila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám