Hlavní obsah

Zamčený chlapec vyskočil na soustředění z okna, aby nezmeškal nástup

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chrudim

Omyl kamarádů a smysl pro dochvilnost dohnal ve čtvrtek teprve sedmiletého chlapce na sportovním soustředění na Třemošnicku k zoufalému činu. Rozhodl se vyskočit z okna v druhém patře, aby stihl nástup. Při skoku si poranil obě nohy.

Článek

Z okna svého pokoje na ubytovně vyskočil chlapec před polednem. „Chlapce omylem zamkli jeho spolubydlící na pokoji a pospíchali na řazení oddílů. Chlapec, který nechtěl zmeškat nástup svého oddílu, se proto rozhodl vyskočit z okna, které se nacházelo ve výšce více než sedm metrů,“ řekl mluvčí chrudimské policie Lukáš Maier.

Před budovou jej nalezli trenéři, kteří ihned přivolali lékařskou pomoc. Se zraněními byl letecky transportován do nemocnice.

„Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví a okolnosti celé nešťastné události v současné době prošetřují,“ doplnil mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám