Hlavní obsah

Zabila nožem přítele

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HRANICE

Policie o víkendu zadržela sedmadvacetiletou ženu, která nožem zavraždila svého přítele. Zakrvácené tělo nalezla v bytě v Hranicích na Přerovsku jeho matka, která syna už dva týdny pohřešovala. Žena se k činu přiznala. V pondělí o tom informovala policejní mluvčí Soňa Bradáčová.

Foto: Jana Matějíková

seniory přišel povzbudit i primátor

Článek

V sobotu dopoledne vešla matka zavražděného se snachou do bytu svého osmatřicetiletého syna v Hranicích na Přerovsku. Nalezla ho v pokoji zakrváceného a bez známek života.

Soudní lékař ohledáním zjistil, že muž je mrtvý delší dobu a  že šlo o násilnou smrt. Zemřelý měl bodná a řezná poranění na hlavě i v horní polovině těla. 

Policie ihned vyhlásila pátrání po jeho družce, která údajně celou dobu matce tvrdila, že syn odjel z místa bydliště za prací. Zanedlouho ji zadrželi a žena se k vraždě přiznala - důvodem k brutálnímu činu byly zřejmě jejich partnerské neshody. V současnosti čeká v policejní cele na vazbu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám