Hlavní obsah

Zabil ženu, s níž se seznámil na inzerát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V sobotu večer oznámil policistům dvaadvacetiletý muž, že v pronajatém bytě v Choceradské ulici v Praze 4 došlo ke spáchání trestného činu a že tam leží mrtvá žena. Policisté při vyšetřování zjistili, že muž nelhal. V bytě, jenž si pronajal, skutečně zemřela mladá žena. Při vyšetřování se muž přiznal, že ji zabil.

Foto: Nikola Hofmanová

centrála potrubní pošty v Krajské nemocnici T. Bati

Článek

V neděli obvinil policejní komisař dvaadvacetiletého muže z Prahy 6 z trestného činu vraždy a chystá se podat podnět k návrhu na vzetí do vazby.

Muž při výslechu vysvětlil i okolnosti. S dvacetiletou ženou seznámil na inzerátu.  Ona přijala jeho pozvání na návštěvu a přišla. Během večera však mezi nimi došlo k prudké hádce, při níž  muž ženu usmrtil. Lékař, který ohledával tělo zemřelé neuvedl přesnou příčinu smrti.  Policejní komisař  proto nařídil soudní pitvu.

Další podrobnosti policejní mluvčí pražské policie Iva Knolová pro Novinky neuvedla s tím, že ještě nejsou známy. V neděli se ještě provádělo dohledání místo činu. proto není jasné, jaký byl motiv činu, zda byl sexuálně motivován, a jakou roli v případě hrál alkohol.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám