Hlavní obsah

Za sex před supermarketem míří dvojice z Tachovska k soudu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tachov

Pokutu požaduje státní zástupce jako trest pro dvojici z Tachovska, která letos v dubnu souložila za bílého dne v parku před obchodním domem v Plané u Mariánských Lázní.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

„Podal jsem k soudu návrh na potrestání 34leté ženy a o osm let staršího muže za přečin výtržnictví,“ potvrdil Právu tachovský státní zástupce Ondřej Wendler.

Podle něj obvinění dostali chuť na sex po vypití alkoholu. Vybrali si k tomu místo v blízkosti supermarketu, kde na ně viděli nakupující.

„Žena vyzývala muže k pohlavnímu styku tím, že chodila se staženými kalhotami a kalhotkami a vystrkovala na něj holý zadek. Muž neodolal a na ženě vykonal soulož,“ popsal žalobce situaci.

Je to nymfomanka, řekl obžalovaný o 13leté dívce, se kterou měl sex ve sklepě

Krimi

Strážce zákona na místo přivolal jeden ze svědků.

„Když policisté přijeli, dvojice již byla pryč. Vypátrali je později na místním nádraží. Uvedli, že to na ně prostě přišlo. Jak byli připití, tak jim bylo jedno, kde se zrovna nacházejí,“ dodal státní zástupce s tím, že se oba znali.

Reklama

Výběr článků

Načítám