Hlavní obsah

Vražedné řádění na Děčínsku má tři oběti

Děčín
Aktualizováno

V Jílovém u Děčína v úterý odpoledne našla policie tři mrtvé lidi, uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek. Podle něj otec rodiny zřejmě zabil svou ženu, syna, psa a nakonec i sebe. Na místě činu se našla i střelná zbraň.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Článek

"Po 12:00 jsme přijali oznámení o nálezu tří zemřelých osob v rodinném domě v Jílovém u Děčína. Bylo stanoveno několik vyšetřovacích verzí, nejpravděpodobnější se jeví ta, že otec rodiny zastřelil svou manželku a syna a poté spáchal sebevraždu," dodal Vítek.

"Další informace, včetně věku jednotlivých aktérů, s ohledem na vyšetřování a pozůstalé zveřejňovat nebudeme," uvedl policejní mluvčí.

Policie na případ uvalila informační embargo, což se dělá často v případech, kdy je mezi oběťmi dítě.

Podle informací ČTK se tragédie stala v místní části Kamenná. Na rodinu se údajně nemohli dozvonit známí, kteří na Boží hod přišli na návštěvu, a tak zalarmovali hasiče.

Jeden ze sousedů řekl, že šlo o manželský pár v důchodovém věku, třetí obětí podle něj byl jejich jednatřicetiletý syn. O žádných větších problémech rodiny nikdo ze sousedů neměl tušení.

Vyšetřování násilné smrti na Litomyšlsku

Smrt šestapadesátiletého muže a těžké zranění o rok mladší ženy vyšetřují také kriminalisté na Litomyšlsku, řekla policejní mluvčí Jitka Vavřinová. Manžel zřejmě postřelil ženu, která nyní bojuje o život, a pak se zabil.  [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám