Hlavní obsah

Vojákům uletěl z korby agregát, když projížděli křižovatkou v Litomyšli

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Litomyšl

Nehoda armádního auta komplikovala ve středu ráno dopravu v Litomyšli na Svitavsku v Pardubickém kraji. Z vozidla se uvolnila elektrocentrála a vypadla v rušné křižovatce města. Havárie se obešla bez zranění.

Foto: HZS Pardubického kraje

Vojenský agregát vypadl na křižovatce v Litomyšli

Článek

Nehoda se stala kolem 7. hodiny, na místě zasahovaly dvě hasičské jednotky. „Jednalo se o převrácenou elektrocentrálu na přívěsu u nákladního automobilu, ze které uniklo asi 10 litrů oleje. Hasiči místo nehody zajistili, uniklý olej zasypali sorpčním materiálem a uklidili vozovku,“ popsala mluvčí hasičů Vendula Horáková.

Srážka pěti pandurů s fabií stála armádu 95 milionů

Domácí

Zpátky na kola se agregát podařilo dostat pomocí hasičského jeřábu. „Odstraňování následků nehody trvalo téměř tři hodiny,“ upřesnila mluvčí.

Foto: HZS Pardubického kraje

Nehoda armádního auta v Litomyšli

Mluvčí armády Vlastimila Cyprisová uvedla, že k uvolnění nákladu z armádního vozidla došlo na hlavní křižovatce. „Nikdo se nezranil,“ upřesnila mluvčí s tím, že nehoda nezpůsobila výrazné dopravní komplikace.

Škodu zatím vyšetřovatelé nestanovili. Příčinu nehody vyšetřuje policie, případně se jí bude zabývat Vojenská policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám