Hlavní obsah

Vlak na přejezdu narazil do auta a tlačil ho po kolejích. Řidič má vážné zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

S vážnými zraněními skončil v péči záchranářů 70letý řidič osobního vozidla, který se srazil na železničním přejezdu před Novými Hamry na Karlovarsku s projíždějícím osobním vlakem. Tři cestující ve vlaku i posádka soupravy vyvázli bez zranění.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Zasahujeme u nehody osobního vlaku a osobního auta. Nehoda se stala u železničního přejezdu mezi Novými Hamry ve směru na Vysokou Pec,“ uvedl mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasal.

Dvouleté dítě srazil na Frýdecko-Místecku vlak

Krimi

„V osobním autě, které osobní vlak odtlačil po kolejích, zůstal zaklíněný jeden člověk, kterého bylo třeba s pomocí nástrojů vyprostit,“ pokračoval mluvčí s tím, že byl muž předán záchranářům. Provoz na trati je dočasně zastaven a případ si převzali drážní hasiči a drážní inspekce.

„Ve vlaku byli všichni bez zranění, ale v osobním vozidle byl vážně zraněný muž. Řidič ve věku zhruba sedmdesát let byl ve vozidle zaklíněn,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské záchranky Radek Hes.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám