Hlavní obsah

Ve skateparku v Ostrově na Karlovarsku uhořela nezletilá dívka

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragicky přišla v pátek o život nezletilá dívka ve skateparku v Ostrově na Karlovarsku. Podle informací Práva se tři 12leté kamarádky v ostrovském skateparku bavily zapalováním molitanového doskočiště, přičemž se jim hra krutě vymkla z rukou a jedna z dívek na to doplatila životem.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Mohu potvrdit, že ve skateparku v Ostrově došlo k požáru, při kterém zemřela nezletilá dívka,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské policie Jakub Kopřiva. „Přesné příčiny a okolnosti této tragické události jsou v šetření kriminalistů,“ pokračoval s tím, že vzhledem k věku nebude policie poskytovat bližší informace.

K tragické nehodě byly vyslány dva vozy rychlé záchranné služby. „Na místě nebylo možné pomoci, protože došlo k úmrtí nezletilé osoby a dále je to v šetření policie,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské záchranky Radek Hes. Hasiči případ nekomentovali.

Jak zjistilo Právo, ve skateparku si hrály tři nezletilé dívky tím, že zapalovaly a uhasínaly molitanová doskočiště. Pak se jim ale hra vymkla kontrole a dvě z dívek z místa stačily utéct. „Jedna už to bohužel nestihla,“ uvedl Právu zdroj obeznámený s případem.

K případu mělo údajně dojít na u-rampě, která je pro veřejnost v současné době uzavřena. Děvčata měla podle dosavadních informací prolézat konstrukcí skateboardového prvku, ale jedna z dívek se nedokázala před šířícím se ohněm včas vyprostit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám